Dificultate:redusa
Serviri :4
Ingrediente:
1/2 dovleac butter squash (500 g)
1 ceapa
1 morcov
2 cartofi mici
1 litru supa de legume
2 linguri de ulei
1 lingurita piper negru macinat
1 lingurita sare
1 lingurita seminte de coriandru
1 frunza de dafin
Mod de preparare:
Dovleacul se taie in jumatati ,se scobeste de fibre si seminte si se condimenteaza cu sare si piper .Se coace in cuptorul preincalzit pentru 45 minute la 200 gr C.
Intr-o oala se incalzeste uleiul si se calesc pentru 5 minute ceapa si morcovul.
Se adauga cartoful curatat si taiat cubulete.Se toarna supa si condimentele .Se tine pe foc pana cartoful este fiert.
Pulpa dovleacului se scobeste si se adauga in supa de legume.
Se paseaza totul cu blenderul vertical.
Se torna supa in bol si se serveste cu crutane sau simpla.Hai la semineu!Pofta buna!!!
No comments:
Post a Comment