Serviri:6 (la 1 chimichanga de persoana)
Dificultate :scazuta
Ingrediente:
6 tortilla fara gluten
300 g ciuperci
150 g ardei gras galben
150 g vinete
2 linguri sos de rosii facut in casa sau ketchup
2 linguri ulei
1 lingurita oregano uscat
1 lingurita cimbru uscat
1/4 lingurita piper negru macinat
1/4 lingurita sare
Mod de preparare:
Am preincalzit cuptorul la 200 grade celsius
Am tocat legumele in cuburi
Intr-o tigaie am incalzit uleiul si am prajit ardeiul gras pentru 3 minute.
Am scos ardeiul din tigaie si am adaugat vinetele pe care le-am prajit tot cam 3 minute
Am scos vinetele si am adaugat ciupercile pe care le-am prajit pana s-a evaporat apa pe care au lasat-o
Intr-un vas am amestecat legumele sotate cu ierburile aromatice ,piperul negru ,sarea si sosul de rosii.Am omogenizat compozitia.
***daca doriti puteti adauga branza sau cascaval ras
Intr-o tigaie bine ifierbantata am pus fiecare tortilla si am lasat-o cateva secunde ca sa se inmoaie si sa devina flexibila.
Am pus in mijlocul fiecarei tortilla cate 2 linguri din compozitia de legume si am indoit marginile pentru a sigila bine umplutra.
In aceeasi tigaie am pus o lingurita de ulei si am prajit pachetele din tortilla pe fiecare parte cate 1 minut dupa care le-am transferat intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Am bagat tava la cuptor pentru 15 minute dupa care am servit cu salsa de rosii.Pofta buna...ca ai la ce!
No comments:
Post a Comment