Portii:1
Dificultate:scazuta
Calorii:40
Greutate:200 g
Ingrediente:
200 g ciuperci champignon
1/4 lingurita sare
1/4 lingurita piper
1/4 lingurita usturoi deshidratat
1/4 lingurita ierburi uscate
Mod de preparare
Intai am pus o tigaie grill pe flacara aragazului la foc mediu FARA nici un fel de adaos de grasime.Am scos piciorusul ciupercilor,le-am trecut rapid pe sub un jet de apa rece si le-am sters imediat cu prosop de hartie.Am pus in fiecare ciuperca sare,piper,usturoi si ierburi uscate..Am pus ciupercile pe grill-ul incins si le-am lasat pana s-au inmuiat.Asta e tot!Cred ca e varianta cea mai low calorica de cina de care am auzit.Bine,asta daca nu cumva vrei apa plata la cina.
PS:hreanul ala de pe farfurie n-a avut nici o intrebuintare,
No comments:
Post a Comment